BINE AI VENIT!

Suntem gazdele tale pentru dupa amiaza in care iti descoperi artistul din tine: alaturi de prieteni sau de familie, poti picta pe ceramica intr-una din camerele de la parter sau in curte, la umbra.

Intr-o atmosfera calda si prietenoasa, am pregatit tot ce ai nevoie pentru un moment de fantezie colorata: cani, vaze, boluri sau carafe, toate pot prinde viata prin culorile tale preferate! Le gasesti aici, iar noi vom fi bucurosi sa ti le prezentam.

 

PICTURA PE CERAMICA


Tot ce trebuie sa faci e sa alegi produsul pe care ai vrea sa-l pictezi.

De restul ne-am ocupat noi: avem peste 200 de modele de obiecte de ceramica, vopseluri intr-o gama larga de culori, unelte, cuptor pentru ardere si glazurare.

Avem si sabloane, stampile, am pregatit si pliante din care poti invata diverse tehnici de pictura, pas cu pas.

VOPSELURILE NOASTRE

Vopselurile noastre marca Mayco sunt concepute pentru o gama larga de utilizatori
- de la incepatori pana la artisti cu experienta.

Vopselurile sunt solubile in apa si au certificare de produse non-toxice,
putand fi folosite in conditii de siguranta maxima.

Orice dorinta ai avea, zecile de culori pe care ti le punem la dispozitie te vor ajuta sa transpui pe ceramica cele mai frumoase si neasteptate combinatii de culori, pentru ca la Just Paint It!, imaginatia nu are limite!

FA-NE O VIZITA!

Te asteptam cu drag sa vii singur, in cuplu sau impreuna cu familia, prietenii, colegii, vecinii etc.

Suntem aici pentru tine, fie ca esti incepator sau un adevarat expert in pictura! Portile atelierului nostru sunt deschise oricarui participant, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, creativitatea fiind usor descoperita si distractia garantata!